מנהל מיזם ממלכתיות במעוז. בתפקידו הקודם היה מנכ"ל סוטריה ולפני כן שימש כמנהל קהילת מרכז ברשת אמי"ת. במסגרת התפקיד היה אחראי על כל בתי הספר באזור המרכז של הרשת בהיבט החינוכי, הפדגוגי והכלכלי. היה מרצה בקורס מנהלים של אבני ראשה ושותף בהקמה ושימש כראש הישיבה ומנהלה הראשון של אמי"ת עמיחי ברחובות. קודם לכן היה מנהל התיכון בישיבה התיכונית בכפר גנים. תושב לוד וכיום משמש כיו"ר הגרעין התורני בעיר. את דרכו החל בירוחם כשותף בגרעין התורני.
אלי הוא מנכ"ל כל ישראל חברים ועורך האתר החכם היומי. בעבר היה סמנכ"ל חינוך בכל ישראל חברים, ראש בית המדרש ממזרח שמש למנהיגות חברתית, ומנהל בית הלל באוניברסיטה העברית. הוא שימש כיו"ר פנים – איגוד הארגונים להתחדשות יהודית, יו"ר רשת בתי המדרש בישראל ויו"ר עמותת נוער צדק חברתי. הוא היה חבר בוועדת ביטון להעצמת הזהות של יהדות ספרד והמזרח במערכת החינוך, חבר במועצה הבינלאומית של הקרן החדשה לישראל, חבר ועדת פרס פועל/ת צדק בחינוך, וחבר ועד מעיין החינוך הדמוקרטי. אלי ערך את הספר "א-מיתיות: צדק-חברתי, מגדר ומדרש", ויזם את הוצאת הספר "מסורת בעידן מודרני: חכמים ספרדים בדורות האחרונים". הוא זוכה פרס זכויות האדם של NIF – אנגליה.
אסנת מכהנת כראשת החוג לייעוץ חינוכי במכללה ירושלים. לפני כן הייתה ראשת ביה"ס להתמחות מקצועית וראשת התמחות מחקר והערכה במכון מופ"ת. היא מרצה בכירה באקדמיה וחוקרת, בין היתר, את זהותו של מורה-המורים ואת סוגיית החרדים באקדמיה. מחקריה פורסמו בספרים, במאמרים ובכנסים בישראל ובעולם. היא הקימה תוכנית לתואר שני בייעוץ והתפתחות האדם למגזר החרדי מטעם אוניברסיטת חיפה, ומנהלת אותה מאז הקמתה. כמו כן יזמה ומנהלת פרויקט ייעוץ בדוא"ל במגזר החרדי. תפקידים נוספים שכיהנה בהם: ראשת יחידת מחקר, עורכת ראשית של כתב עת, ראשת מינהל סטודנטים, ראשת חוג במכלל, וחברה בוועדות לכתיבת תוכניות לימודים לתואר שני במכללות.
מאז שנת 2015 אתי מנהלת את האגף לחינוך יסודי במשרד החינוך. במסגרת תפקידה היא אחראית לבתי הספר היסודיים במערכת החינוך בישראל. קודם לכן ניהלה אתי את מינהלת בתי הספר בניהול עצמי במשרד החינוך. את תחילת דרכה עשתה אתי כמורה וכסגנית מנהלת, ואף ניהלה שני בתי ספר: "הדר השרון" במועצה האזורית לב השרון, ו"תומר רחל" בעיר מעלה אדומים.
במסגרת תפקידה כמפקחת על החינוך המיוחד במחוז החרדי אסתר אחראית גם לפיתוח המקצועי של עובדי ההוראה בחינוך המיוחד, כלומר על בניית השתלמויות מותאמות להקניית ידע תאורטי וכלים יישומיים לעבודה במוסדות החינוך המיוחד. תחומי אחריותה הם רבים ומגוונים: תחומי הפדגוגיה - התאמות תוכניות הלימוד לסוגי הלקויות השונים; אישור תקציבים ותשלומים; פתיחה וליווי מקצועי של מוסדות חינוך לגילים שונים ולאפיוני לקויות שונות; פיתוח מקצועי של עובדי ההוראה; ועוד.
בעבר עבדה אסתר במשך עשר שנים כיועצת חינוכית בבתי ספר רגילים.
במהלך עשרים השנים האחרונות הקימה את מערך החינוך המיוחד למגזר החרדי באזור חיפה והצפון.
אפרת החלה את דרכה במשרד החינוך בגיל 21. כיום היא ממלאת תפקיד מטה בעל מורכבות גבוהה מאוד, המתחלק לשני תחומים עיקריים ורחבי היקף: התחום הראשון והדומיננטי הוא אחריות למערך התקציב של החטיבה העליונה. במסגרתו היא ממונה על תקצוב שכר הלימוד לכל מוסדות החטיבה העליונה בהיקף של כ-10 מיליארד ₪ בשנה. נכון לנתוני 2019 מדובר בכ-1,300 מוסדות חט"ע ובכ-430,000 תלמידים. התחום השני הוא סיוע וליווי לכל יחידות המשרד אשר להן ממשקים ותחומי פעולה בחטיבה העליונה, לצורך ייעוץ והכוונה תקציבית וטיפול ישיר בכל הפעולות הקיימות באגף לחינוך על יסודי ובאגף לילדים ונוער בסיכון.
אשל הוא מנהל תחום עתודות מנהלים במכון אבני ראשה. לפני כן ניהל את תוכנית בארי במכון שלום הרטמן, ששמה לה למטרה להחזיר לציבור הכללי היהודי את הבעלות על ארון הספרים היהודי ואת הזיקה אליו. זאת, באמצעות מערכת החינוך הממלכתית והמקצוע תרבות יהודית-ישראלית בגישה פרשנית, פלורליסטית והומניסטית, המבקשת להפוך את החברה בארץ ליהודית ולדמוקרטית. התוכנית מלווה בצוותי חינוך ביותר מ-100 בתי ספר על יסודיים ותומכת בהם באמצעות הנחיית צוותים, הכשרת מורים, כתיבת ספרי לימוד, ארגון ימי עיון ופעילות חווייתית התנסותית. בשנים 2008–2016 ניהל אשל את בית הספר העל יסודי בית החינוך המשותף חוף השרון, ולפני כן לימד היסטוריה, אזרחות ותרבות ישראל ומילא שורה של תפקידים בבתי ספר בתל מונד וברעננה. את דרכו החינוכית החל אשל בשנים 1993–1996 כרכז חוגי סיירות ירושלים של החברה להגנת הטבע.
אשרף מנהל ארגון גג לקידום מצוינות אקדמית בתחום STEM בחברה הערבית. הארגון מאגד תחתיו רשת תוכניות לתלמידי תיכון מצטיינים ומחוננים אשר לומדים בתוכנית תלת שנתית בתוך האוניברסיטאות המובילות בישראל. בתפקידו הקודם הוא ייסד וניהל במשך כתשע שנים את התוכנית הלאומית רואד להנגשת השכלה גבוהה לחברות הערבית, הדרוזית, הצ'רקסית והבדואית,. קודם לכן ניהל את התיכון העירוני שפרעם ועבד במחוז צפון במשרד החינוך כמדריך מלווה לתיכונים בנצרת. את דרכו החל כמורה וכמחנך מתוך שליחות, הן במגזר היהודי והן בחברה הערבית. הוא היה בוחן באגף בחינות במשרד העבודה וריכז את תחום ההכשרה המקצועית למבוגרים מהחברה הערבית ברשת עמל הישגים בצפון. אשרף נמנה עם מייסדי המדרשה למנהיגות ישראלית משותפת המהווה שנת מעבר ראשונה בישראל לצעירים ערבים ויהודים ומרצה אורח באוניברסיטת בר-אילן.
בעז משמש כמפקח ארצי על החינוך העל יסודי בחמ"ד במשרד החינוך. במסגרת תפקידו הוא ממונה על מוסדות החמ"ד העל יסודיים בהיבטי פדגוגיה, מִנהל, מינוי מנהלים וחשיבה אסטרטגית. בעבר היה מחמ"ד (מפקח חמ"ד) של המִנהל לחינוך התיישבותי והקים וניהל את תיכון דרך אבות באפרת – בית ספר שש-שנתי קהילתי לבנים. במסגרת זו הקים מסגרת לקליטת תלמידים על הרצף האוטיסטי כחלק מקהילת בית הספר. כמו כן ריכז והוביל תוכנית להכשרת מנהלים מטעם אבני ראשה במכללת הרצוג. את דרכו המקצועית החל בעז כמחנך בחטיבת ביניים ושילב את עבודתו בלימודים בישיבת ההסדר הר ציון.
ברנית היא יו"ר הסתדרות המורים סניף ירושלים. לפני כן כיהנה כמפקחת על הפיתוח המקצועי במחוזות מנח"ים ובמסגרת תפקידה הובילה את הלמידה המקצועית של עובדי ההוראה, יזמה ופיתחה מודלים עדכניים לפיתוח מקצועי של סגלי הוראה במרכזי הפסג"ה, הייתה שותפה ביישומם וביצעה פעולות הערכה על מידת האפקטיביות שלהם בפועל. קודם לכן ניהלה את מרכז פסג"ה ירושלים והובילה שינוי כולל למיצוב ולמיתוג המרכז כגוף יועץ פדגוגי בעיר ירושלים. השינוי העיקרי שחוללה היה הידוק הקשר בין מרכז הפסג"ה לבין בתי הספר בעיר, המנהלים והצוותים החינוכיים. קודם לניהול היא הובילה במחוזות את החינוך החברתי-ערכי והטמיעה את תוכנית מפתח הלב בכמאתיים בתי ספר. עוד כיהנה כרפרנטית להטמעת רפורמת אופק חדש. ברנית שותפה בוועדות מרכזיות במערכת בנושאים רבים: הגדרת תפקיד המפקח במערכת, בניית תוכנית אסטרטגית ארצית של הפיתוח המקצועי, הצמחת דרג הביניים במערכת והטמעת תוכנית החומש במזרח ירושלים, וכרפרנטית במכון אבני ראשה.

דליה פרץ
מנהלת אגף עו"ה בתפקידי הדרכה, מינהל עובדי הוראה במשרד החינוך
דליה מנהלת את אגף עו"ה בתפקידי הדרכה שאחראי על ההיבטים הפדגוגיים והמינהליים של הדרכת צוותי החינוך. היא הייתה מנהלת שותפה בבית הספר היהודי-ערבי המשותף בירושלים והובילה הקמה של מודל חינוכי חדשני שהושתת על ערכים של שוויון, דיאלוג ורב תרבותיות. כמו כן הובילה מיזמים לקידום שוויון הזדמנויות לאוכלוסיות מוחלשות ודיאלוג בין קבוצות בחברה. דליה הייתה מורה לילדים, לנוער ולסטודנטים.
חגית עובדת ברשות הארצית למדידה והערכה בחינוך (ראמ"ה) מאז שנת 2006, עת הוקמה. במסגרת תפקידה היא מובילה את הטמעת תפקיד רכז ההערכה הבית-ספרי בכלל בתי הספר בארץ, מרכזת את פיתוח הכלים להערכת עובדי הוראה ושותפה בפיתוח מודל ההערכה ויישומו. חגית צברה ניסיון רב בהערכת תוכניות ופרויקטים בחינוך, בין היתר בתוכנית קרב למעורבות בחינוך, במשרד החינוך, בקרן אבי חי ועוד.

חיים מויאל
מנהל האגף לחינוך ילדים ונוער בסיכון במשרד החינוך
חיים משמש כמנהל האגף לחינוך ילדים ונוער בסיכון במשרד החינוך. במסגרת תפקידו הוא אחראי על מדיניות המשרד בכל הנוגע לנוער בסיכון, באמצעות שש מחלקות האגף: המחלקה לביקור סדיר - האחראית על כלל הקב"סים במדינה; המחלקה לכיתות ותוכניות שח"ר- האחראית על כיתות מב"ר ואתגר, תל"ם ומל"א; המחלקה לקידום נוער - האחראית על תוכנית היל"ה ועל מרכזי קידום נוער ברחבי הארץ;, המחלקה לרווחה חינוכית, קהילה והורות- האחראית על מרכזי נוער, מועדוניות, תוכניות לגיל הרך ועוד; המחלקה למסגרות מיוחדות - האחראית על המחטי"ם (מרכזי חינוך טכנולוגיים), מפתנים ומוסדות חסות הנוער והכלא; ומחלקת מו"פ - האחראית על כלל ההשתלמויות באגף, מחקרים ושנתון - מניתוק לשילוב. לפני כן שימש חיים כמפקח מסגרות מיוחדות באגף. כיום הוא משמש כמרצה במכללת דוד ילין (בחל"ת) במגמה לחינוך מיוחד ובמגמה לטיפול בעזרת בעלי חיים.
יוסי הוא מנהל תחום החינוך בחברת Wix. כמו כן הוא מייסד התוכנית לזכויות ניצולי שואה ומנחה קליני בתוכנית לצדק כלכלי המתמחה בעסקים חברתיים וביזמות זעירה של אוכלוסיות מוחלשות – שתיהן במרכז לחינוך משפטי קליני שבאוניברסיטת תל אביב. על הקמת הקליניקה לניצולי השואה הוענק ליוסי עיטור האור במעמד נשיא המדינה והרמטכ"ל.
יותם הוא מנכ"ל שותף במכון לחינוך דמוקרטי החל משנת 2014. המכון הדמוקרטי מקדם תרבות דמוקרטית באמצעות הובלת תהליכי דמוקרטיזציה של מוסדות וארגונים, הכשרת מנהיגות דמוקרטית ובניית רשת השפעה דמוקרטית. יותם מנהל כ-120 עובדים שפועלים בכל רחבי הארץ בתוכניות ובפרויקטים שונים של המכון הדמוקרטי.
לפני תפקידו כמנכ"ל שותף יותם היה שותף להקמה ולניהול של תוכנית "חלוץ חינוכי", ונוסף על כך ניהל את תוכנית הכשרת המורים "החממה ליזמות חינוכית חברתית" במכללת סמינר הקיבוצים.
לפני כניסתו לעולם השינוי החברתי היה יותם טייס בחיל האוויר וניהל פרויקטים באפריקה.

יעקב צבי (קובי) רוזנשטיין
מנכ"ל רשת החינוך דרכי יושר
יעקב הוא מנכ"ל רשת החינוך דרכי יושר ומייסד ומנכ"ל רשתות חינוך חרדיים, גני ילדים, בתי ספר יסודיים לבנים, תיכון לבנות ובית ספר מקצועי ללימודי הוראה ומקצוע לבנות חרדיות בפריסה ארצית, ומקים ומנהל בית תמר - רשת בתים מאזנים לבנות הסובלות מהפרעות אכילה. במשך 25 שנה הוא שימש כעוזרו וכדוברו של מנהיג הציבור הליטאי הרב שטינמן זצ"ל. בעבר גם כיהן כדובר וכעוזר של ח"כ הרב משה גפני ושל ח"כ הרב שמואל הלפרט. כיום הוא משמש כחבר הנהלת המועצה האזורית מטה בנימין.

ליסה לוי
ראשת תחום יסודי, תכנית ELA לפיתוח עתודה ניהולית, רשת דרכא
ליסה עומדת בראש תחום עתודת מנהלים במכון אבני ראשה. במסגרת תפקידה היא אחראית על תהליכי האיתור, המיון וההכשרה לניהול של פרחי ניהול מרחבי הארץ. הדגשים המרכזיים בעבודתה הינם קיומה של תכנית הכשרה איכותית לניהול, בשיתוף עם המוסדות האקדמיים המכשירים, ויצירת עתודה ניהולית איכותית המכוונת ניהול. לפני כן ניהלה ליסה במשך 8 שנים את ביה"ס הניסויי יחד מודיעין, אשר הינו בי"ס המשלב ילדים מאורחות חיים יהודיים מגוונים (דתיים, חילוניים וכל הרצף), תוך חתירה לחינוך לזהות יהודית ציונית ובניית מרחב ציבורי משותף. ביה"ס פעל כחלק מקהילת יחד ובה תפיסה קהילתית וחינוכית רחבה, ובמסגרת קמפוס משלב הכולל גנים, יסודי, תיכון ובי"ס גוונים לחינוך מיוחד.
קודם לכן לימדה ליסה בבי"ס יהודי בניו יורק ובראשית דרכה המקצועית עסקה במשך כ- 10 שנים בעריכת דין.

מחמוד מחאג’נה
מנהל אגף חינוך בעיריית אום אל פחם
משנת 1998 מחמוד הוא מנהל אגף חינוך בעיריית אום אל פחם. במסגרת תפקידו הוא אחראי על כלל העשייה בתחום החינוך בתוך הרשות: גיבוש ועיצוב המדיניות של מערכת החינוך ברוח המדיניות העירונית ובהלימה עם הנחיות משרד החינוך, וניהול המערך החינוכי ברשות על מנת להוציאה לפועל. בשנים 1997-1994 הוא עסק במחקר בתחום הכימיה הטוקסיקולוגית כפוסט-דוקטורנט במעבדתו של פרופ' ג'ון קסידה באוניברסיטת קליפורניה בברקלי בארה"ב. קודם לכן עבד כמורה עוזר בכימיה אורגנית במהלך לימודי הדוקטורט שלו בבית הספר לרוקחות באוניברסיטה העברית.
מרים היא רפרנטית חברה ערבית באגף הכשרה אקדמית במשרד החינוך. בעברה עבדה בארגון חותם המקדם שוויון הזדמנויות בבתי הספר בכלל החברה הישראלית. לפני כן היא ריכזה את הקהילה הערבית בתנועת דרור ישראל. בין השנים 2006 עד 2019 היא ריכזה את מחלקת ההדרכה הארצית של מעגל הקנים הערבים בתנועת הנוער העובד והלומד. במסגרת זו הייתה אחראית על תהליכי ההתחנכות של למעלה מ-150 אלף חניכים מכיתות ד' עד שירות לאומי-אזרחי בנוסף להכשרות לרכזי הקנים ורכזי המחוזות. מרים הובילה תהליכים חינוכיים מעמיקים וארוכי טווח בניסיון לייצר דיאלוג בין אוכלוסיות שונות ומגוונות הן בחברה הישראלית בכלל ובחברה הערבית בפרט. מרים פיתחה זרם חינוכי ייחודי לנוער הערבי: נוער אשר גאה בהיסטוריה שלו ורואה בזהות הפלסטינית והישראלית שלו מקור כוח להובלת דיאלוג אנושי יותר בין שני העמים. מערכי הפעולות וחוברות הדרכה הכתובות בערבית ושואבות השראה מהתרבות הערבית ורואות בדתות מקור השראה ולא סמכות כשהסמכות העליונה היא שוויון ערכו של כל אדם ללא הבדל של דת, מין, מגדר, לאום, עם או נטייה מינית.

משה זייברט
סמנכ"ל צהר הלב
משה הוא סמנכ"ל רשת צהר הלב מאז שנת 2009 והתחיל לעבוד שם משנת 2004. במסגרת תפקידו הוא מנהל את סניפי המוסדות באשדוד, פעיל בתחום הארגוני והחברתי של הרשת ושם דגש רב על מתן אהבה לכל ילד, איזון תקציבי וביטחון כלכלי. בנוסף, הוא משמש כמנכ"ל תיכון, סמינר ומכללה באשדוד עם סניפים ברחבי הארץ.
נעמי עובדת במחוז החרדי במשרד החינוך כתפקיד מפקחת פיתוח מקצועי והדרכה. היא אמונה על הלמידה המקצועית של מפקחים, מנהלים, בעלי תפקידים ועובדי הוראה בפריסה ארצית, ממונה על מערך ההדרכה המחוזי ומובילה את תחום התקשוב בחינוך החרדי.
קודם לכן עבדה נעמי בעיריית ירושלים בתפקיד מנהלת היחידה הטכנולוגית במִנהל החינוך. כאשת חינוך היא ריכזה מגמות הנדסת תוכנה והתמחות הנדסאים בסמינרים בירושלים.
נעמי היא פעילה חברתית ופועלת להשמת בוגרות סמינרים בחברות היי-טק.
מנהלת תחום דעת מתמטיקה על יסודי (מפמ"ר מתמטיקה עי"ס), אגף מדעים מזכירות פדגוגית משרד החינוך
בעבר עבדה כמורה למתמטיקה בתיכון, וכמדריכה בית ספרית.
במסגרת תפקידה היא אחראית ללימודי המתמטיקה בכיתות ז'-י"ב, כולל מבחני הבגרות במתמטיקה, מבחני המפמ"ר ומיצ"ב ח'. עוד היא ממונה על הפיתוח המקצועי והתוכניות השונות במתמטיקה, ושותפה בתוכנית הלאומית במתמטיקה שהוביל השר נפתלי בנט – 5פי2: היוזמה להרחבת מעגל המצוינות.
סאמי מנהל את מחלקת החינוך במועצה המקומית טורעאן. במסגרת תפקידו הוא אחראי על מערכת החינוך היישובית בטורעאן, מתווה את מדיניות החינוך בקהילה, מגבש ומבצע מיזמים ופרויקטים חינוכיים מהגיל הרך ועד לכיתה י"ב, ומתכלל את העבודה בין החינוך הפורמלי לחינוך הבלתי פורמלי.
ספי מנהלת את אגף החינוך והמתנ"ס במועצה האזורית רמת הנגב. במסגרת תפקידה היא אחראית לחינוך הפורמלי והבלתי פורמלי, להעשרה, לתרבות ולפנאי, לקבוצות האוכלוסייה השונות ולבינוי הקהילתי במועצה.
בין שאר התפקידים שמילאה בעבר הייתה ספי מנהלת פיתוח ארגוני ויועצת ארגונית בשירותי בריאות כללית, ובד בבד לימדה במכללה האקדמית אחוה ובאוניברסיטת בן גוריון בנגב. לפני כן עבדה בפיתוח תוכניות לימודים ובהדרכה באגף לחינוך קדם-יסודי במשרד החינוך, בטלוויזיה החינוכית ובחברה להגנת הטבע.

עלי הואשלה
מנהל אגף חינוך , מועצה אזורית נווה מדבר
עלי מנהל אגף חינוך , מועצה אזורית נווה מדבר. במסגרת תפקידו במועצה הוא מוביל את כל נושא החינוך המיוחד ויו"ר ועדות ההשמה , הקמת מסגרות מתאימות לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים, תכנון והפעלת מיזמים ותוכניות רב שנתיות וניהול בית ספר לחינוך המיוחד. בנושא היבלתי פורמאלי הובלת תהליכים ומיזמים בתחומי הנוער ( מדצ"ים,משצ"ים, צופים, בגרות חברתית , מועצות נוער ועוד) תרבות (ימי שיא , פסטיבלים, תיאטרות ועוד) וספורט (קבוצות ייצוגיות וחוגים). קודם עבד כמורה ורכז בבית הספר בשרד החינוך.

עמנואל זילברמן
מנהל אגף חינוך ממלכתי וממ"ד - מינהל חינוך ירושלים
מנהל אגף ממלכתי וממ"ד וממונה חינוך עי"ס במינהל חינוך ירושלים. במסגרת תפקידו אחראי על הובלת מדיניות החינוך באגף ובכלל זה - תכניות לצמצום פערים, רלוונטיות וחדשנות חינוכית ותכניות לקידום הישגים.
קודם לכן, שימש כמנהל ביה"ס תל"י בית חינוך והוביל את ביה"ס לזכייה בפרס חינוך מנח"י לשנת תשע"ג.
קודם לכן ייסד וניהל את "מכון לר להתנדבות" - המרכז הראשון לייעוץ ארגוני למוסדות התנדבותיים ובמקביל שימש כמנהל הדרכה של "יד-שרה"
שימש כמנהל מדרשת "עמיעד" ב"גשר - מפעלים חינוכיים"
החל את דרכו החינוכית כמדריך פנימייתי ב"בבית הילד" בירושלים
ענת היא מנהלת האגף לגיל הרך במינהל החינוך בעיריית ת"א-יפו. בתפקידה הקודם שימשה במשך כארבע שנים מנהלת ומנחה של תוכניות לפיתוח מקצועי של צוותי חינוך והוראה ביחידת התוכן במכון ברנקו וייס, ולפני כן, במשך תשע שנים, ניהלה והנחתה במסגרת המכון תוכניות חינוכיות לבני נוער מהפריפריה החינוכית והגיאוגרפית. את דרכה החינוכית החלה ענת בחינוך הבלתי פורמלי בתנועת הנוער מכבי צעיר, שם ריכזה סניפים, קורסי הדרכה, משלחות ועוד. כסטודנטית עבדה במשך שנתיים בבית ילדים שהוצאו מביתם, לאחר מכן הדריכה שלוש שנים בפנימייה של בית הספר למדעים ולאומנויות בירושלים ובהמשך ריכזה מרכז למידה בדרום תל אביב במסגרת עמותת צבע.
ערן הוא מנכ"ל Tailor-ED. בעבר הוא ניהל את מיזם קמפוס IL – התוכנית הלאומית ללמידה דיגיטלית. במשך עשור הוא הוביל תכנון, פיתוח וניהול של תוכניות התערבות לקידום מוביליות חברתית באמצעות טכנולוגיה של עשרות אלפי אנשים בישראל במסגרות שותפויות תלת-מגזריות. בשנים 2007–2011 ניהל את תוכנית נטע@ למצוינות ומנהיגות טכנולוגית לנוער, וב-2011 הקים את מחלקת התוכן של עמותת תפוח ושימש סמנכ"ל תוכן וחדשנות של העמותה עד שנת 2015. בשנת 2015 השתתף בתוכנית המנהיגות CSP של משרד החוץ האמריקאי, ובמסגרתה היה עמית מחקר במעבדת החדשנות של NYU Governance Lab The והוביל מחקר לבחינת האפקטיביות הפדגוגית של תוכניות הכשרה מקוונות. פרויקט ההתנדבות הארצי שפיתח בשנותיו כמנהל תוכנית נטע@ זכה בשנת 2012 באות הנשיא למתנדב ומיזם קמפוס בהובלתו זכה בשנת 2018 לאות ההוקרה לחדשנות בשירות המדינה.
קלי משמש בימים אלה כמנהל תוכנית מנדל למנהיגות נוער במכון למנהיגות של קרן מנדל ישראל. קודם לכך שימש כמזכ"ל תנועת הצופים העבריים בישראל משנת 2015 ועד 2023. במסגרת תפקידו היה אחראי לפעילות העמותה ותנועת הנוער בהיבט החינוכי, התקציבי והתפעולי. טרם הגעתו לתנועה מילא קלי במשך 12 שנים מגוון תפקידים בסוכנות היהודית. הראשון שבהם היה שליח קהילתי בטולסה שבאוקלהומה, והאחרון שבהם היה מנהל קשרי קהילה צפ"א של הסוכנות (ראש המשלחת הסוכנותית בארצות הברית ובקנדה) את הקריירה המקצועית שלו התחיל קלי בתנועת הצופים, שם התקדם במסלול התפתחותי תנועתי – מדריך שכבה, מרכז שבט, רכז הדרכה הנהגתי, ומנהל מחלקת הדרכה. בתפקידי האחרון היה מנהל מרחב צפון (סמזכ"ל).
רועי הוא ראש הרשות לפיתוח כלכלי-חברתי למגזר החרדי, משרד ראש הממשלה. לפני כן היה ראש האגף לפיתוח חברתי ברשות לפיתוח כלכלי של החברה הערבית במשרד לשוויון חברתי (בעבר פעלה ממשרד ראש הממשלה). אחראי על תכנון המדיניות החברתית -כלכלית של החלטת הממשלה 922 - תכנית לפיתוח כלכלי לחברה הערבית 2016 -2020 בהיקף מוערך של 15 מיליארד ₪ בשיטה של שינוי מנגנוני הקצאה כמו גם על ניהול התכנית. האגף אחראי על מעקב, בקרה, תכנון וביצוע מדיניות ופרויקטים בין השאר בתחומים: שדרוג ההון האנושי, התעסוקה, ההשכלה הגבוהה והמדע, ועל נושאים ופרויקטים חברתיים שונים. אחראי ברשות ויוזם תוכנית החומש המורחבת של מל"ג ות"ת להנגשת השכלת גבוהה לאוכלוסיית המיעוטים בתקציב של כ- 900 מלש"ח, האגף אחראי על הקשר עם משרד החינוך בתכנית 'אתגרים' לחברה הערבית בישראל.
שגיא הוא מנכ"ל המרכז לחינוך סייבר. כבר מעל לעשור הוא עוסק בחינוך טכנולוגי בדגש על מיזמים רחבי השפעה לאוכלוסיות מודרות עם התמחות במיומנויות המאה ה-21 והטמעתן דרך לימודי מחשבים וסייבר. שגיא בעל ניסיון של 25 שנה במחקר ופיתוח ביחידות הטכנולוגיה של אגף המודיעין בצה"ל, הכולל פיתוח מוצרים עתירי טכנולוגיה וחדשנות לצד ניהול צוותי מו"פ גדולים.

שלומי דהן
מנהל אגף חינוך בעיריית חדרה
שלומי מנהל את אגף החינוך בעיריית חדרה. קודם לכן הוא ניהל במשך שלוש שנים את מערכת החינוך בטירת כרמל, ולפני כן ניהל במשך שבע שנים את תיכון עירוני ה' בחיפה ובמשך שלוש שנים כיהן כמנהל הפדגוגי של מרכז מעשה - תוכנית שנת שירות לילדי פריפריה של קרן רש"י. את הקריירה בחינוך הוא התחיל בשנת 2000 בתיכון במשגב ואל תחום החינוך הגיע אחרי עשר שנים של עבודה בתעשיית ההייטק בידע מערכות - נציגת APPLE בישראל. קודם לכן שלומי עסק בהדרכת טיולים וניהל את בית ספר שדה אכזיב של החברה להגנת טבע בגליל המערבי.
שנית החלה דרכה בלשכה המשפטית של משרד המדע, התרבות והספורט (כתוארו אז), ומאז שנת 2003 היא מועסקת בלשכה המשפטית של משרד החינוך והיא משמשת כסגנית בכירה ליועצת המשפטית. היא מתמחה בתחום התמיכות שמעניק המשרד לגופים מהמגזר השלישי (חברה אזרחית) והקצבות לרשויות מקומיות ולגופים המפעילים בתי ספר. במסגרת זו היא מלווה חלק גדול מתוכניות הדגל ומהרפורמות של המשרד בשנים האחרונות, לרבות תוכנית "ניצנים"; בתי ספר של החופש הגדול, רפורמת "הסייעת השנייה".
אבי אלון
מנהל אגף חינוך, מועצה אזורית גוש עציון
אודט סלע
המדענית הראשית, משרד החינוך
אורי אברהם
סמנכ"ל תפעול מטיפיק
אורנה פז
מנהל אגף א', משרד החינוך , מינהל פדגוגי, אגף לחינוך הגיל הרך
אחלאם ח'אלדי
מלווה רשותית מחוזית לגיל הרך, מחוז חיפה, משרד החינוך
אלית שחר-כהן
מנהלת אגף משאבי אנוש, משרד החינוך
אלעזר פויכטונגר
מנהל אגף חינוך, מועצה אזורית הערבה התיכונה
אסף וייס
מנהל קמפוס IL, מערך הדיגיטל הלאומי במשרד הכלכלה והתעשייה
ג'מיל שרקייה
ממונה על חינוך יסודי - אגף ערבי, עיריית ירושלים, מינהל חינוך
דני פסלר
מנכ"ל הקונגרס הישראלי
יובל סרי
מנהל אגף א' תחומי בחירה ורב תחומי, המזכירות הפדגוגית, משרד החינוך
יניב זוהר
חשב בכיר משרד החינוך
יפעת אורון שוורץ
מנהלת אגף פרויקטים אסטרטגיים בבינוי
ישראל חיים שלו
מנהל אגף חינוך, עיריית חריש
כאמל אל עמראני
מנהל אגף חינוך וקהילה, מעוצה מקומית שגב שלום
מולו ברהן
ממונה מחוזית - התוכנית הלאומית לילדים ונוער בסיכון 360, משרד החינוך מחוז חיפה ממונה מחוזית
מנחם נדלר
מנהל האגף למחוננים ולמצטיינים, משרד החינוך, המינהל הפדגוגי
מרב אברהמי
סמנכ"ל לעניינים אקדמיים ומזכיר המל"ג
מרדכי יעקבזון
מנכ"ל איגוד מוסדות הפטור, מנהל בעלות חינוך, איגוד מוסדות הפטור
נאיף עואד
מרצה בכיר וחוקר, המכללה האקדמית סכנין
נופר קפון
ראש מנהל חינוך, עריית בת-ים
נחמן גלבך
מנהל המחלקה המונמציפלית, אגודת ישראל, חבר מועצת העיר צפת
ניצן אשבל
מנהל מיזם "מישרים- להוגנות בחינוך", עמותת "מתן משקיעים בקהילה"
נעמה אלקריף
מנהלת אגף חינוך על יסודי, רשת בני יוסף מנהלת פיתוח מקצועי
סינא זחאלקה
מרכזת הפיקוח במגזר הערבי, משרד החינוך מחוז חיפה, פיקוח ערבי
עבד שחאדה
יועץ וועד ארצי לראשי רשויות ערביות, וועד ראשי רשויות ערביות
עמליה בורוביץ בריל
יועצת חדשנות ואסטרטגיה
פאתן דראושה מועד
מובילה בין אגפית לחברה הערבית, ג'וינט ישראל
רנית בודאי-היימן
מנכ"לית מיתרים
שולי אלכסנדר
מפקדת מערך מגן, חיל החינוך והנוער, צה״ל
שורי למברגר
מפקחת ארצית , פתחיה מוסדות לחינוך מיוחד